Η εταιρεία Αφοι Δουκάκη & Σια Ο.Ε δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία συρμάτων, συρματοπλεγμάτων και συναφών ειδών. Εισάγουμε κατ' αποκλειστικότητα, σύρματα και συρματοπλέγματα από τον κορυφαίο Ευρωπαϊκό Οίκο της Cavatorta S.p.A. καθώς και εργαλεία από Γαλλία και Ιταλία για την κατασκευή κλωβών, φίλτρων, περιφράξεων, αεραγωγών κλπ.  

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1985 από τον Γεώργιο Δουκάκη, που χάρις στις ικανότητές του κατάφερε να σπάσει το τότε μονοπώλιο, και να εισάγει στην Ελληνική αγορά προϊόντα και υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας. Με την έδρα της στο Μοσχάτο, η εταιρία μεγάλωνε και επεκτάθηκε σε 4 αποθηκευτικούς χώρους που με δυσκολία κάλυπταν τις αυξανόμενες ανάγκες της.

Το 1999 η εταιρία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Καμίνια του Πειραιά, με δυνατότητα φορτο-εκφόρτωσης παλετών και ελεύθερων φορτίων της τάξης των 10 τόνων. Σε στενή συνεργασία με τον Οίκο της Cavatorta εδώ και 40 σχεδόν χρόνια, παρέχουμε στους συνεργάτες μας την καλύτερη ποιότητα και στις καλύτερες δυνατές τιμές. Συνεργασίες με τους Οίκους βιομηχανικών εργαλείων της PierreGrehal (Γαλλίας), Mundial (Ιταλίας), Rossi (Ιταλίας), καθώς και άλλες εταιρίες, μας δίνουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να γινόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια των επαγγελματιών για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η ποιότητα των πλεγμάτων ξεκινά από το ίδιο το σύρμα. Με τη διαδικασία θερμογαλβανίσματος, Galvafort, ο καλύτερος παγκοσμίως τρόπος γαλβανίσματος, που χρησιμοποιεί και ο οίκος Cavatorta, διασφαλίζεται η μακροζωία των πλεγμάτων. Με την επιπλέον διαδικασία πλαστικοποίησης, Galvaplax, τα πλέγματα αποκτούν την ανώτερη δυνατή αντοχή, απέναντι στη σκουριά και τη διάβρωση, με ελάχιστο χρόνο ζωής τα 10 χρόνια. Τα προϊόντα μας δίνουν στον επαγγελματία τη σιγουριά που χρειάζεται για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα στις εργασίες του και στον τελικό καταναλωτή την καλύτερη αναλογία τιμής/ποιότητας.

Η εταιρία μας εξυπηρετεί τους συνεργάτες της αυθημερόν, με αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα για τους συνεργάτες μας.

Η εταιρεία μας έχει την αποκλειστικότητα εισαγωγής των προϊόντων της Ιταλικής Βιομηχανίας CAVATORTA.

CAVATORTA